Minggu, 08 November 2015

Ekstrak Limau gedang Seed (Faedah)

Ekstrak Limau gedang Seed (Faedah)

Ekstrak limau gedang (GSE) adalah antibiotik semulajadi yang diperbuat daripada limau gedang disahkan organik tumbuh. Proses pembuatan menukarkan bioflavonoids limau gedang (polyphenolics) ke dalam spektrum luas sebatian anti patogenik sangat kuat. Digunakan selama lebih 30 tahun sebatian ini telah terbukti sangat selamat dan berkesan terhadap penyakit yang tidak terkira banyaknya menyebabkan organisma mikro (bakteria, kulat, parasit dan virus). Ia didakwa berkesan terhadap lebih 100 jenis kulat dan 800 bakteria.

Bagaimana Adakah Extract Grapefruit Berfungsi?

Menurut kajian, aktiviti bahan aktif ekstrak muncul untuk membangunkan dalam membran sitoplasma daripada mikroorganisma. Bahan-bahan aktif ekstrak mengacaukan membran sitoplasma, dengan itu menghalang pengambilan asid amino. Pada masa yang sama, terdapat satu kebocoran kandungan selular dengan berat molekul yang rendah melalui membran sitoplasma. Patogen ini kemudian dilemahkan. Masa untuk ini biasanya lebih pendek daripada kebanyakan persediaan yang setanding.

Selamat & Non Toxic

Selepas 30 tahun digunakan oleh Doktor, Doktor dan orang awam, ia telah terbukti sebagai antibiotik semulajadi sangat selamat dan berkesan! Ia digunakan secara dalaman dan luaran untuk merawat keadaan yang tidak terkira banyaknya yang negatif kesan kedua-dua kesihatan manusia dan haiwan. Ia boleh berkesan walaupun punca jangkitan tidak diketahui atau salah diagnosis. Tiada sebatian lain yang diketahui boleh menunjukkan serba boleh itu. Ekstrak limau gedang sebenarnya menguatkan sistem imun dengan mengeluarkan parasit dan hasil sampingan toksik mereka.

Kebaikan Grapefruit Ekstrak Biji

1. spektrum luas. Ekstrak limau gedang bekerja sebagai spektrum luas antibiotik! Ekstrak limau gedang terus berkesan walaupun punca jangkitan tidak diketahui atau salah diagnosis. Oleh kerana kita jarang tahu pasti patogen individu atau campuran patogen bertanggungjawab untuk jangkitan kami. Tiada sebatian lain yang diketahui boleh menunjukkan serba boleh itu.

2. Tidak membenarkan kuman untuk membina rintangan. Manfaat terbesar ekstrak limau gedang adalah bahawa ia tidak membenarkan kuman untuk membina rintangan. Sehingga kini tidak ada bukti bahawa apa-apa jenis organisma yang pernah membina rintangan untuk limau gedang ekstrak bahan aktif. Oleh kerana sifat aktivitinya adalah dipercayai bahawa perlawanan ini adalah mustahil seperti ekstrak biji anggur mengganggu membran sitoplasma organisma. Apa yang tidak diketahui adalah bagaimana GSE boleh menjejaskan membran sel seperti pelbagai kumpulan mikrob dengan hampir tiada ketoksikan terhadap kehidupan manusia atau haiwan.

3. Tidak memusnahkan bakteria berfaedah. Menurut Doktor dan Doktor ekstrak limau gedang (pada dos yang biasa) adalah lembut lagi memelihara integriti bakteria usus anda. Tanpa bakteria baik hidup tidak dapat dikekalkan. Ekstrak biji anggur sebenarnya boleh membantu pertumbuhan bakteria baik dengan menghalang mikrob patogenik yang bersaing dengan bakteria berfaedah. Walaupun ekstrak biji anggur adalah sangat berkesan terhadap banyak patogen ia adalah ringan berbanding dengan antibiotik yang kuat yang boleh memusnahkan bakteria usus bermanfaat dan mengurangkan sistem imun! Kerana ekstrak biji anggur tidak menunjukkan kesan-kesan sampingan yang teruk dan kos yang tinggi farmaseutikal ia menjadi pilihan kesihatan alternatif bagi pakar perubatan naturopathic, klinik dan orang awam.

4. Ia boleh diambil untuk jangka masa yang lama tanpa kesan sampingan toksik. Terdapat laporan bahawa orang telah mengambil ekstrak biji anggur setiap hari selama beberapa tahun (sebagai pencegahan) tanpa kesan sampingan dalam apa jua bentuk. Walau bagaimanapun kami tidak menyarankan ekstrak biji anggur untuk kegunaan jangka panjang!

5. Ekstrak biji limau gedang adalah hypoallergenic (bukan alahan). Dr. Allen Sachs menunjukkan bahawa kira-kira 3 hingga 5 peratus daripada semua orang alah kepada buah-buahan sitrus dan oleh itu boleh juga memaparkan reaksi sensitif kepada ekstrak biji limau gedang. Orang-orang ini harus bermula dengan dos yang rendah dan melakukan ujian tampalan untuk memastikan.

6. Ia boleh digunakan untuk manusia dan haiwan termasuk haiwan (ikan, reptilia, dan lain-lain burung). Semua makhluk hidup 'besar dan kecil telah mendapat manfaat daripada penggunaan ekstrak limau gedang.

7. Limau gedang ekstrak biji amat berkesan pada kepekatan yang rendah, oleh itu sedikit pergi jauh kerana kebanyakan aplikasi hanya memerlukan beberapa titik per dos. Botol 1 oz kami mengandungi kira-kira 900 titis Kekuatan limau gedang ekstrak biji Triple mujarab maksimum dan purata sekitar 3-5 titis setiap dos.

8. Adalah Biodegradable, Pada 31 Ogos 1994, kemudahan tersebut dipandang tinggi - Bio Research Laboratories Redmond, Washington mengesahkan biodegradability ekstrak biji limau gedang. Mereka membuat kesimpulan bahawa kerana struktur organik, "GSE nampaknya itu tidak mengganggu alam sekitar."

9. Sesuai dengan lain ubat semula jadi, kesan sinergi GSE dibuktikan oleh fakta bahawa lebih 75 formula gabungan herba yang mengandungi GSE kini boleh didapati!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar