Jumat, 06 November 2015

Pembersihan Badan Anda Secara dalaman untuk Kesihatan Optimum

Pembersihan Badan Anda Secara dalaman untuk Kesihatan Optimum

Pengenalan

Bagi kebanyakan daripada kita, sistem imun kita (dan, oleh itu, kesihatan kita dan kesejahteraan) telah terjejas oleh semua toksin dan bahan cemar yang badan kita telah menyerap selama ini-ada yang telah terkumpul di dalam tisu-tisu dan organ-organ kita . Bahan toksin dan bahan cemar datang kepada kami di dalam air yang kita minum; makanan yang kita makan; udara yang kita sedut; perhiasan yang kita menghiasi diri kita sendiri; yang amalgams dan komposit kami telah dipasang di gigi kita; pakaian yang kita pakai; detergen dan sabun yang kita dibersihkan; yang deodoran, antiperspirants, minyak wangi, colognes, losyen badan dan produk badan kita menggunakan; bahan-bahan yang rumah-rumah dan perabot kami dibuat; dan lain-lain

Ini menimbulkan curiga sistem imun kita telah membenarkan pelbagai parasit dan patogen asing untuk diam di dalam badan kita. Pengelasan "parasit" lagi boleh dibahagikan kepada protozoa, cacing gelang, cacing pipih, cacing pita, dan tungau. Patogen termasuk bakteria, virus, kulat, acuan, dan yis.

Bahan toksin ini asing dan penceroboh asing, sama ada secara individu atau dalam gabungan dengan orang lain, telah membawa kepada atau menyumbang kepada banyak penyakit kronik kita seperti kanser, kencing manis, HIV, AIDS, asma, penyakit jantung, artritis, multiple sclerosis Alzheimer, distrofi otot, dan lain-lain untuk mendapatkan kembali kesihatan kita, kita perlu membersihkan badan kita daripada kerana banyak toksin asing dan penceroboh asing yang boleh.

Maklumat yang diberikan di dalam ini akan mengajar anda bagaimana untuk mencegah banyak toksin asing dan bahan pencemaran daripada memasuki badan anda. Ia juga akan mengajar anda bagaimana untuk melaksanakan tiga (3) membersihkan paling penting dan paling bermanfaat dalaman anda boleh melakukan. Ini adalah parasit dan patogen Pembasmian dan Cleanse, Cleanse buah pinggang, dan hati dan salur kencing / Flush.

(Nota:. Ini membersihkan direka untuk meningkatkan kesihatan dan kesejahteraan individu-tidak agak sihat individu yang mempunyai penyakit kronik yang serius Walaupun individu yang mempunyai penyakit kronik yang serius itu akan menerima manfaat daripada kesan melaksanakan ketiga-tiga membersihkan, mereka mungkin akan memerlukan lebih banyak versi komprehensif terhadap parasit dan patogen Pembasmian dan Cleanse [serta protokol lain digunakan bersama-sama dengan itu] untuk mendapatkan bantuan lengkap. versi yang lebih komprehensif daripada parasit dan patogen Pembasmian dan Cleanse dan protokol lain yang berkaitan yang disasarkan kepada penyakit tertentu harus didapati di laman web ini pada masa akan datang.)

(Amaran! Jika seorang individu dengan penyakit kronik yang serius melaksanakan parasit dan patogen Pembasmian dan Cleanse, dia mesti memantau keadaannya untuk memastikan bahawa pembersihan badannya parasit dan patogen tidak menjejaskan kesan apa-apa ubat dia boleh mengambil. Untuk Sebagai contoh, jika seseorang individu mempunyai kencing manis, dia perlu memantau paras glukosa beliau rapat. Jika kelenjar adrenal beliau mula menghasilkan lebih banyak insulin sebagai akibat langsung daripada pembersihan parasit dan patogen dari mereka, dia perlu memastikan bahawa dia tidak menelan terlalu banyak lebih banyak insulin apabila dia sendiri. Jika tidak, akibatnya boleh menjadi tragis! Jika anda mempunyai penyakit kronik yang serius yang mana anda mengambil ubat, pastikan ubat anda tidak akan menjejaskan anda jika keadaan anda adalah untuk tiba-tiba meningkatkan akibat pembersihan badan anda yang tidak diingini parasit dan patogen menggunakan parasit dan patogen Pembasmian dan Cleanse.)

The parasit dan patogen Pembasmian dan Cleanse

The parasit dan patogen Pembasmian dan Cleanse telah direka untuk menghapuskan dan menghapuskan yang tidak diingini parasit, bakteria, virus, kulat, kulapuk dan yis daripada badan anda. Ia Kuasa melakukan tugas ini dengan menggunakan gabungan herba yang sangat kuat, dan juga sebagai kaedah elektronik tidak menyakitkan. Selepas lima (5) hari rawatan awal, anda akan mahu untuk melaksanakan rawatan mingguan ke atas diri anda untuk memastikan penghapusan dan penyingkiran daripada mana-mana parasit dan patogen baru anda telah diperolehi dalam sementara.

Kos awal semua makanan tambahan dan peralatan yang diperlukan untuk melaksanakan parasit dan patogen Pembasmian dan Cleanse adalah baik di bawah $ 200.00. Ini termasuk kos peranti elektronik. Tiada seorang pun daripada barang-barang yang ditawarkan oleh Kesihatan Asas 101, tetapi Pembasmian dan Cleanse termasuk tempat terbaik untuk mendapatkan mereka.

Cleanse Buah Pinggang

Cleanse buah pinggang terdiri daripada minuman yang diperbuat daripada gabungan akar yang kuat dan herba kuat mengambil alih enam (6) suatu tempoh yang -week. Obat ini akan larut dan menghilangkan kristal atau batu-batu yang mungkin telah terkumpul di dalam buah pinggang anda dan membenarkan mereka untuk berfungsi secara optimum.

Kebanyakan sakit belakang berpunca daripada pengumpulan di dalam buah pinggang menjejaskan keupayaan mereka untuk berfungsi dengan betul. Persembahan Cleanse Buah Pinggang akan menghilangkan sakit belakang yang lebih rendah.

Kos awal semua satu makanan tambahan yang perlu untuk melaksanakan Cleanse buah pinggang adalah baik di bawah $ 100.00. Tiada seorang pun daripada barang-barang yang ditawarkan oleh Kesihatan Asas 101, tetapi Buah Pinggang Cleanse termasuk tempat terbaik untuk mendapatkan mereka.

Hati dan pundi hempedu Cleanse / Flush

Hati dan pundi hempedu Cleanse / Flush (yang dijalankan setiap dua minggu) membenarkan anda untuk mengepam dari bahan hati dan pundi hempedu anda yang tidak diingini yang mengurangkan kemampuan hati anda untuk berfungsi. Banyak bahan yang tidak diingini ini akhirnya akan membawa kepada pembentukan batu karang. Pembersihan hati anda terhadap bahan yang tidak diingini ini akan meningkatkan penghadaman anda. Ini adalah salah satu perkara yang paling bermanfaat yang anda boleh lakukan meningkatkan kesihatan umum anda dan kesejahteraan.

Kebanyakan bahagian atas belakang, bahu dan sakit lengan atas adalah disebabkan oleh deposit di dalam hati mengelakkannya daripada berfungsi dengan baik. Persembahan Hati berulang dan Pundi hempedu Membersih / menyingkirkan akan menghapuskan sebahagian besar daripada kesakitan ini. Persembahan mereka juga akan menghapuskan kebanyakan alahan anda. Semakin deposit anda mengeluarkan dari hati anda, alahan lebih sedikit anda akan mempunyai.

Satu bahan yang dipanggil hempedu yang dihasilkan dalam hati. Bile membantu dalam pencernaan lemak dan protein. Ia disimpan di dalam pundi hempedu, yang disambungkan ke hati melalui saluran hempedu biasa. Selepas anda makan lemak atau protein, pundi hempedu perasan hempedu ke dalam duktus hempedu yang sama di mana ia bergerak ke usus untuk membantu dalam pencernaan daripadanya.

Selain menjadi komponen utama sistem pencernaan anda, hati anda juga pembersihan paling penting organ badan anda. Parasit dan patogen sisa-sisa (selepas mereka telah dihapuskan oleh sistem imun anda) dan toksin kerap diangkut ke hati dengan sistem vaskular anda (darah) dan oleh sistem limfa anda (limfa).

Kebanyakan toksin dan parasit dan patogen sisa-sisa yang telah diangkut ke hati oleh darah dan limfa akan dihantar ke dalam saluran pencernaan untuk penyingkiran. Walau bagaimanapun, ahli-ahli sains telah menemui bahawa sesetengah bakteria menjadi terkandung di dalam hati dan bukannya, membentuk sedikit bola lembut. Oleh kerana lapisan ini bola kecil melekit, mereka sering bergumpal. Lama kelamaan, bola ini boleh mengapur dan keras dan kemudian menjadi batu. Selepas mereka lakukan, mereka boleh dikesan pada x-ray imbasan.

Ini bola dan batu boleh menyumbat banyak saluran hempedu yang terletak di dalam hati, dengan itu mengurangkan keberkesanannya. Mereka juga boleh menyumbat saluran hempedu dan pundi hempedu. Satu ubat yang agak biasa hari ini untuk pundi hempedu yang tersumbat adalah untuk mempunyai pundi hempedu pembedahan! Yang seolah-olah seperti langkah yang amat drastik untuk mengambil, terutama apabila seseorang menganggap hakikat bahawa penyingkiran pundi hempedu tidak apa-apa untuk menangani pembentukan bola dan batu-batu di dalam hati di tempat pertama. Bola dan batu dari kerana semua toksin dan patogen yang telah diangkut ke hati untuk penghapusan ke dalam sistem penghadaman. Berulang Hati Membersihkan / menyingkirkan akan membuang bola dan batu dari hati, pundi hempedu, dan duktus hempedu biasa anda dan menghapuskan mereka melalui sistem pencernaan anda.

Kos awal semua satu makanan tambahan yang perlu untuk melaksanakan Hati dan Pundi hempedu Cleanse / Flush sudah pun $ 100.00. Tiada seorang pun daripada barang-barang yang ditawarkan oleh Kesihatan Asas 101, tetapi Cleanse / Flush termasuk tempat terbaik untuk mendapatkan mereka.

Urutan yang betul daripada pemusnahan, Membersih, dan rasa

Sila ambil perhatian bahawa urutan yang betul daripada pemusnahan, membersihkan, dan mengeluarkan adalah seperti berikut: Pertama, melaksanakan parasit dan patogen Pembasmian dan Cleanse; kemudian, melaksanakan Cleanse Buah Pinggang; kemudian, melaksanakan hati dan pundi hempedu Cleanse / Flush.

The parasit dan patogen Pembasmian dan Cleanse mesti dilakukan sebelum Hati dan Pundi hempedu Cleanse / Flush kerana ia adalah amat sukar untuk membersihkan dan mencuci hati sedangkan masih peringkat parasit atau patogen yang tinggal di dalamnya. Oleh itu, mereka mesti dihapuskan dan dikeluarkan pertama.

Cleanse buah pinggang perlu dilakukan sebelum hati dan pundi hempedu Cleanse / makhluk Flush dilakukan kerana banyak toksin dan parasit dan patogen sisa-sisa akan dibuang dari hati semasa membersihkan / flush. Kebanyakan daripada toksin dan sisa-sisa akan melalui buah pinggang dalam perjalanan ke pundi kencing untuk penghapusan. Oleh itu, buah pinggang perlu dibersihkan dan diperkukuhkan untuk mengendalikan beban tambahan yang akan datang kepadanya daripada hati.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar