Minggu, 08 November 2015

Nattokinase - Penyelesaian Alam Untuk Edaran Sihat

Nattokinase - Penyelesaian Alam Untuk Edaran Sihat

Penyelesaian yang disyorkan untuk kurus darah, mengelakkan pembekuan darah dan melindungi jantung, paru-paru dan otak adalah untuk mengambil aspirin. Tetapi, penyelidikan baru menunjukkan bahawa pengambilan aspirin sebagai satu keputusan hari dalam pengurangan minimum risiko serangan jantung (sebenarnya kurang daripada 1% dalam mereka yang mempunyai faktor-faktor risiko yang rendah). Ia boleh meningkatkan episod pendarahan utama dan juga boleh menyebabkan urat kecil untuk memecahkan meninggalkan kesan lebam.

Kajian ini telah dilakukan oleh Percubaan Doktor British, The Hipertensi Optimum Rawatan Kajian, The Thrombosis Pencegahan Percubaan, dan Projek Pencegahan Utama.

The American Heart Journal menyimpulkan bahawa aspirin adalah berbahaya dan tidak berkesan untuk mereka yang lemah jantung. Ia juga boleh meningkatkan risiko pendarahan gastrousus yang serius.

Pencair darah preskripsi digunakan untuk menjaga darah nipis di mana risiko strok adalah tinggi atau pembekuan mendalam dalam urat telah dibangunkan. Mereka menolongnya mencegah pukulan tetapi mereka mempunyai kesan sampingan yang serius termasuk:

Pendarahan utama atau Fatal
Reaksi alahan
Hitam, najis berdarah
Muntah
Darah dalam air kencing
Batuk darah
Kudis Dalam Mulut, gusi berdarah

Salah seorang daripada mereka mengandungi bahan aktif yang sama yang terdapat dalam racun tikus.

Mengapa kita mahu meracuni badan kita dengan bahan kimia toksik apabila sifat mempunyai jawapan yang lebih baik untuk menangani kebanyakan kes peredaran miskin?

Nattokinase datang dari makanan keju seperti Jepun yang ditapai dipanggil Natto, Ia dibuat dengan menambah bakteria baik dipanggil Natto Bacillus untuk kacang soya rebus. Yang menghasilkan enzim yang dipanggil Nattokinase yang membantu untuk selamat membubarkan pembekuan darah yang sedia ada dan benar-benar membantu mencegah darah beku daripada terbentuk. Seventeen kajian dan ujian klinikal telah membuktikan bahawa Nattokinase boleh selamat nipis, membubarkan dan menghapuskan berbahaya pembekuan darah arteri bermula dalam masa 2 jam. Keupayaan untuk membubarkan pembekuan kekal selama yang penuh 8 jam.

Bahan ini membantu untuk selamat mengeluarkan darah beku berbahaya dalam arteri anda dipanggil fibrin, yang merupakan bahan mesh seperti dicipta sebagai tindak balas kepada kecederaan dicipta sepanjang dinding saluran darah dan asasnya boleh mencetuskan keradangan dalam darah anda. Lembar fibrin melekat pada dinding saluran darah dan seperti orang-orang helai Bertambah besar menjadi beku. Nattokinase larut fibrin beku sudah dibentuk atau dalam proses membentuk.

Badan anda mempunyai enzim beberapa dalam darah anda yang membuat pembekuan untuk menghentikan pendarahan. Tetapi, hanya mempunyai 1 enzim untuk melarutkan beku dan ia dipanggil plasmin. Malangnya, seperti yang anda semakin tua titik pengeluaran plasmin anda menyebabkan keupayaan yang lebih kecil untuk badan anda untuk berurusan dengan gumpalan.

Nattokinase bukan sahaja mencernakan fibrin, tetapi adakah ia lebih kuat daripada plasmin. Ia terbukti menjadi 292% lebih berkesan daripada plasmin dalam meningkatkan aliran darah.

Natto pertama kali ditemui di zaman Heian Jepun 794-1191 AD dan dimakan oleh Samurai Warriors yang suka rasa yang tersendiri dan keupayaan untuk memberi mereka rangsangan dalam kesihatan dan stamina mereka.

Kemudian, natto telah digunakan sebagai ubat tradisional untuk keletihan dan peredaran miskin. Kemudian pada tahun 1980-an ia telah didapati menjadi beku-Buster dan arteri penyapu semula jadi.

Jika anda membuat keputusan untuk mengambil makanan tambahan yang mengandungi Nattokinase faedah termasuk: Membantu mengekalkan tahap tekanan darah yang normal Menyokong pengeluaran badan anda plasmin, yang akan mengurangkan fibrin Menyokong menormalkan mekanisme pembekuan darah badan anda Menyokong kelikatan darah (tebal) dan aliran darah

Makan natto adalah tidak digalakkan kerana ia adalah sukar untuk mencari di Amerika Syarikat dan kononnya tidak rasa yang sangat baik. Jangan mengambil bersama-sama dengan pencair darah yang lain.

Mungkin apabila kita pergi untuk pemeriksaan perubatan tahunan, bersama-sama dengan tahap kolesterol, kita perlu berbincang dengan doktor kami memantau fibrin dan plasmin peringkat dalam darah kita. Nattokinase boleh dianggap sebagai barisan pertama pertahanan terhadap tahap tidak normal dan racun tikus boleh digunakan hanya dalam kes-kes yang lebih ekstrem atau untuk membunuh tikus, kerana pada asalnya bertujuan.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar