Minggu, 08 November 2015

Enhancers Tinggi tiruan dan asli

Enhancers Tinggi tiruan dan asli

Seperti enhancers ketinggian buatan mempunyai beberapa kelebihan seperti peningkatan dalam ketinggian sehingga lima inci dalam masa beberapa bulan. Keputusan adalah kekal dan tidak boleh diubah. Permohonan adalah cepat dan mudah. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa kelemahan juga. Ini keburukan termasuk kos yang sangat tinggi untuk mendapatkan, mentadbir dan melaksanakan prosedur. Juga, beberapa kesan sampingan yang buruk juga diperhatikan. Ini mungkin tidak baik bagi orang-orang yang takut jarum kerana permohonan itu memerlukan jarum. Ini tidak berkesan bagi orang-orang yang telah berhenti berkembang disebabkan oleh penutupan plat pertumbuhan dalam tulang.

Enhancers Tinggi tidak perlu menjadi sesuatu yang komersial dihasilkan atau disintesis secara buatan. Berita baik adalah bahawa kebanyakan enhancers ketinggian selamat adalah semulajadi dan dengan mudah boleh didapati, walaupun di dalam peti sejuk anda sendiri. Berikut adalah makanan yang terbaik untuk meningkatkan ketinggian:

1. Apple. Apple adalah sumber yang sangat baik serat. Ini manis dan buah-buahan berkanji membantu tubuh manusia untuk mengeluarkan jumlah hujan insulin, yang penting lemak penyimpanan dan hormon lemak melindungi. Ini adalah alternatif yang baik kepada alternatif makanan seterusnya.

2. sayur-sayuran serat tinggi. Kumpulan ini termasuk hijau, kuning, dan merah sayur-sayuran berwarna. Kerana beberapa sebab, walaupun anda termasuk apa-apa enhancers ketinggian makhluk, makanan ini adalah penting untuk diet manusia. Mereka sangat rendah kalori, oleh itu, makanan ini membantu kita menghapuskan dan memandu lemak jauh buruk yang memberi laluan kepada pengeluaran yang optimum hormon yang membantu kami dalam pertumbuhan kami.

3. Asid amino. Diambil dalam nisbah yang betul dan jumlah yang bersama-sama dengan faktor-co vitamin, asid amino boleh menambah pertumbuhan kami dengan merangsang badan kita untuk berfungsi dan berkembang kepada potensi maksimum dalam semua aspek dibayangkan seperti pertumbuhan, kesihatan, metabolisme, antara lain. Makanan tambahan yang mempunyai asid amino sebagai kandungan utama adalah berkesan dan selamat untuk pengambilan dan boleh membantu pertumbuhan keseluruhan kami dengan meningkatkan pengeluaran hormon. Asid amino perlu diambil dalam setiap hari.

4. Tidak diternak ikan. Makan ikan bukan diternak untuk makan malam adalah berguna kerana apabila tidur, ia membantu badan kita dalam pengeluaran hormon pertumbuhan, masa apabila badan kita adalah di kemuncaknya rembesan hormon penting. Apabila memilih ikan daripada pasaran, ia adalah lebih baik untuk membeli ikan dari air laut jauh dan sejuk kerana mereka mempunyai protein berkualiti tinggi dan sangat berharga omega-3 asid lemak. Ikan yang diternak sering tinggi paras toksin.

5. Putih telur. Ini mengandungi protein berkualiti tinggi, penambah ketinggian yang sangat baik.

6. Susu dan produk susu lain. Semua orang tahu bahawa tiga gelas susu membantu kita menjadi lebih tinggi. Ini sudah penambah ketinggian klasik.

Walau bagaimanapun, sesetengah vitamin tambahan yang tidak diluluskan tuntutan terapeutik yang sebenarnya menuntut untuk membantu dalam pertumbuhan ketinggian. Satu nasihat untuk mereka yang berhasrat untuk menggunakan apa-apa penambah ketinggian adalah untuk meminta doktor anda mengenainya. Jangan percaya iklan segera untuk ini boleh membuktikan untuk menjadi berbahaya kepada kesihatan anda jika dilakukan tanpa bimbingan doktor anda.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar